VİZELİ HAYIRSEVERDEN DAMAR GÖRÜNTÜLEME CİHAZI BAĞIŞI
18 Ekim 2021

VİZELİ HAYIRSEVERDEN DAMAR GÖRÜNTÜLEME CİHAZI BAĞIŞI

Yeni Vize Devlet Hastanesine Vizeli hayırsever Sevgi Kutlu vefat eden ablası Sadiye Kutlu adına damar görüntüleme cihazı bağışında bulundu.  “Kan alma sırasında özellikle çocuklarda, bebeklerde, damar yapısı ince olan ve yaşlı hastalarımızda damarın bulunması çok zor olduğundan, damar bulunana kadar müdahale devam ettiği için, aileler, çocuklar ve yaşlı hastalarımız büyük sıkıntı çekiyorlardı. Damar bulamama ya da defalarca tekrarlanan iğne girişlerinden kaynaklanan istemediğimiz sıkıntıları en aza indirmek, ayrıca laboratuvarda tahlil için kan veren damar yapısı çok ince olan çocuklarda, hastalarımızda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla Damar Görüntüleme Cihazı ile Hastanemizde kan alma işlemi çok kolaylaşmıştır.
Kan alma yanı sıra serum tedavileri için damar yolu açılmasında da kolaylık sağlayan cihaz hastanenin her alanında kullanılacaktır.
Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Banu İşler “Kendilerine bağışından ötürü şahsım ve hastanemiz adına  teşekkür ediyor merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz.  Vizeli hayırseverler için örnek olmasını temenni  ediyoruz" dedi.

74fb9793-7c07-47c8-9e6a-1715c9cf3653.jpg