GEBE OKULU İLK MEZUNUNU VERDİ
30 Ekim 2019

Vize Devlet Hastanesinin hayata geçirdiği Gebe Okulunda derslere katılan ve bebek bakımı konusunda uygulamalı eğitimlerini tamamlayan anne adayına katılım belgesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Muhibe Gürleyik ve Gebe Okulu Sorumlu Ebesi Pınar Alçın tarafından verildi.
Vize Devlet Hastanesi bünyesindeki ebeler tarafından gebelik döneminde beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütü faydaları ve yeni doğan bebek bakımı gibi konularda eğitim alan ayrıca gebelik egzersizleri ve pilates yaparak eğitimi tamamlayan gebeye katılım belgesi takdim etti.

Projemizin amacı; ile gebelik süresince anne-baba adaylarının mutluluğunu paylaşıp, normal doğum endişesini azaltan ve doğum süreci ile ilgili sorularına yanıt veren bir çalışma yürütüyoruz. Gebelerimiz bu eğitim süreciyle daha rahat ve sağlıklı birer hamilelik süreci yaşayıp,  doğum sonrası süreçte de anne sütü ve emzirme, bebek bakımı ve anne sağlığı hakkında bilgilendirme eğitimleri düzenliyoruz. Gebe okulu kayıtlarımız ve eğitimlerimiz aralıksız devam etmektedir.

Gebe Okulu eğitimlerine egzersiz yapmaya engeli bulunmayan, riskli bir gebelik yaşamayan, ağır psikiyatrik bir hastalığı olmayan ve eğitime katılımda sürekliliği sağlayabilecek tüm anneler katılabiliyor. Gebe Okuluyla ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak isteyenler Vize Devlet Hastanesi 0288 318 214 48 80 –(Dahili) 1055 numaralı telefonundan iletişime geçebilirler.

• WhatsApp Image 2019-10-04 at 16.34.54.jpeg