VİZE DEVLET HASTANESİ MERDİVENLERİ KONUŞUYOR
03 Mayıs 2018

Hastaneler kişilerin en doğru bilgiyi, en güvenilir kaynaktan aldığı kurumlardır. Biz de elimizdeki var olan bütün imkanları kullanarak kurumumuzu hastalarımız için her konuda bilgilendirildikleri bir mekan haline getirmeye çalışıyoruz. Çünkü  biliyoruz ki bilinçli insan bilinçli ve sağlıklı toplum demektir.

Hastanemizde toplum sağlığı ile ilgili konularda kurumumuza başvuran hastalarımızda farkındalık oluşturmak amacıyla  merdivenlerimize merdiven kullanımını teşvik etmeye yönelik  diyabet, böbrek sağlığı, obezite ,diş sağlığı, madde bağımlılıkları,kanser taramaları,akılcı ilaç kullanımı, anne sütünün önemi gibi bir çok konuda bilgilendirici görseller yerleştirdik.

Müdür Yardımcımız Murat Alkaş, yaptığı yazılı açıklamada  ‘’Günlük yaşamımızda hemen her yerde merdivenlerle karşılaşıyoruz. Vize Devlet Hastanesinde  yapmış olduğumuz merdiven görselleri ile farkındalık oluşturarak, asansör kullanımının yerine merdiven kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Sağlığınız için yaşamınıza hareket  katın’’ diye konuştu

• IMG_2688.JPG