VİZE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE MEMNUNİYETİN ÜST DÜZEYE ÇIKARILMASI AMACIYLA AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPILIYOR
11 Mart 2019

Sağlıkta kalite standartları kapsamında sağlık hizmet standartlarının sürekliliğinin sağlanması, kalite ve verimliliğin artırılarak sağlık yönetiminin etkin biçimde kaynakları kullanması, sunulan sağlık hizmetlerinde memnuniyetin üst düzeye çıkarılması amacıyla Hastanemizde Başhekim Uzm.Dr.Fatma Banu İşler  yönetiminde birim sorumluları aylık değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıda birim sorumlularından birimlerin genel işleyişi hakkında bilgi alınarak verilen sağlık bakım  hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla katılımcılar ile istişare yapılmıştır.