İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ DR.ÇİĞDEM CERİT VİZE DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ.
31 Ekim 2018

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Çiğdem CERİT hastanemize ziyarette bulundu. Kendisine hastane yönetimimiz tarafından, yürütülen sağlık hizmetleri ve çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldı. Yeni hastane binamızın yapım aşaması ve hastanın tüm sağlık bilgilerinin dijital ortamda saklandığı, e reçete ve muayene bilgilerinin cep telefonuyla hastaya iletildiği,  hiçbir evrak kalabalığına mahal verilmeden bütün formların sistem üzerinden doldurulduğu, yapılan tetkik ve tedavi  bilgilerinin eş zamanlı olarak  hasta cep telefonuna gönderildiği, hem de doktorun ekranına uyarı ile bildirildiği, aynı zamanda hasta güvenliğinde de  sıfır hatayı hedefleyen ve  kağıt israfını da ortadan kaldıran Trakya Bölgesinde ilk Dijital Hastane ünvanını aldığımız dijital hastane sistemimiz HIMSS 6 seviyesinden sonra  HIMSS 7 seviyesi için ön hazırlıklarımız ile ilgili de konuşuldu.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Çiğdem ÇERİT daha sonra  hastanemizin tüm birimlerinde hizmet alan hastalarımızı ziyaret edip şifa dileklerinde bulundu. Hastanemiz çalışanlarını da birimlerinde ziyaret ederek  çalışmalarından dolayı teşekkür